Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to Greentech
  • Greentech

  • Greentech2

  • Greentech3

  
GREENTECH DOBIO PRIZNANJE „MOJE ZELENO DELO“
ponedeljak, 06 jun 2011 14:57

Preduzeću za reciklažu plastike Greentech u petak 3. juna u Pokrajinskom zavodu za zaštitu životne sredine , Pokrajinska sekretarka za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine,  Dušanka D. Sremački uručila je priznanje „Moje zeleno delo“ za realizaciju kampanje „Planeti pomaži u reciklaži“.

Moje zeleno odelo

Putem kreativnih radionica realizovanih u okviru ove edukativne kampanje preko 400 dece uzrasta od 5 do 12 godina imalo je priliku da nauči zašto je reciklaža važna u zaštiti životne sredine, koji proizvodi nastaju preradon otpadne plastike i kako oni sami mogu da učestvuju u procesu reciklaže.

Kampanja „Planeti pomaži u reciklaži“ je od strane Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine prepoznata kao pozitivan primer društveno odgovornog delovanja jedne kompanije usmerenog na podizanje svesti građana, a posebno dece o značaju zaštite životne sredine.
- Konkurs „Moje zeleno delo" pokazuju upravo put i način kako da poboljšamo svoj život i kako da živimo bolje i zdravije u svom okruženju - kazala je pokrajinska sekretarka prilikom dedele priznanja.
Konkurs „Moje zeleno delo" resorni sekretarijat je raspisao povodom obeležavanja Dana planete Zemlje, za najbolje akcije ili dela koja doprinose zaštiti, unapređenju stanja životne sredine i održivom razvoju AP Vojvodine. Nagrade i priznanja dobilo je ukupno 46 projekata u 7 kategorija.